Wednesday, July 22, 2009

last day...wallaaaaaaweiiiii

makan manyak2...puas hati!

sok daku akan meninggalkan mesia terchenta...so hari nih aku nak pulun sume yg ada depan mata

tanda protes xnak balik medan..(mengada..pdahal raya nnt balik lg..ka3)

actually x rasa sgt aku study kat ovrsea nih..ovrsea ke????yakssss...

yelah dalam setaun 2-3 kali balik...sama rupa jek ngan yg study kat mesia

cuma bezanya..aku byk kena perabih duit nk beli tiket flight

kan bagus kalo bley balik jalan kaki jek

baru ada can kaki nk slim cam liyana jasmay...opsss...aku melalut okeihhh

hari nih mak aku sanggup cuti semata2 nak wat cake utk aku

wawawawaaa....oh mummy..tharu u!!!http://emo.huhiho.comkakakka..cam ler mak ak baca blog aku nih...watever!

tadi kemas beg..mak oiii..byk pulak brg aku kali nih..bukan selalu byk ke???saja buat2 tkezut...hukss

penat aku sumbat brg2 tuh..mmg padat gile r konpem sok kena xtra lgg nih

macam2 aku isi dalam beg tuh..ada nescf,tea,milo,mggie,sos cili...hua hua hua..kesimpulannya stok MAKANAN

stok puasa kununnya...keh2..alasan manusia rakus~~http://emo.huhiho.com

bukan kat medan takde semua tuh..ada..tapi saja2 suka suki aku nak pow duit mak aku..olalalalla~~

hahaha...takdelah..actlly aku nak menyahut seruan kerajaan..'belilah barangan buatan mesia'..yezzaa..baek punyer~~~~http://emo.huhiho.com

2 comments:

amy emyla said...

fuyOoo...leh paw makanan kamooo
wakkakka

aliaa said...

haha.. nk pakat smula la masak sme2.. hehe..