Friday, August 7, 2009

so sick LOL!!

masuk hari ni dah 8 hari aku menderita*derita ke??* diarrhea..
sejak balik dari bandung hari tu,kat jakarta da rasa da symptom2 nya tapi x menggila lagik
start hari balik medan tu memang da kronis..dalam sehari ada la 5-6 kali masuk toilet
pastu perut pedih sangat,lepas telan antasid yg mila kasi da hilang pedih perut tu
tapi diare tu tetap ada smpai hari ni
seksa woo bila time rasa nk melepas tuh,takleh tahan2 punya
sekali kuar...gedebush...*perlu ke buat byi??perlu2 biar citer nampak real =p*
huuu..bukan aku sorang jek,wawa n syairah sekali
3 budak lain selamat....nape diorang selamat??pdahal makan sm jek...
adakah sbb ktorg makan x bc bismillah..owhh tidak2..xkan la wawa x bc bismillah..keh2
slps dikaji selidik..kami dapati 'strawberry' la puncanya
sehari sbelum balik jakarta,ktorg ade pegi tangkuban parahu,beli strawberry kat sana
waaa...mavelesss rasa strawberry tuh..manis melampao smpai melekat kat bibir rs manis tu
ktorg bertiga la pulun stobeli cam makan nasi
padan muka.....
mirah cakap strawberry tuh ada sembur somethg nk kasi rasa mns strawberry tuh..mgkin sbb bahan tulah
dahla 1st2 makan,x basuh dulu buah tu,x ikut nsht kenna lagik...kan da kena..sob2
mgkin juga kami t'kena infeksi cacing...euwwwwwhttp://emo.huhiho.com

3 comments:

aliaa said...

hehe.. seb baek aku x ske strawbery.. hero hero hero..!! msti cacing ngh beranak pinak dlm prut mu.. sabor ye emma cacing..=P

anakrusanani said...

sah! pasti. taik yang wat sample kat lab tuh ko punye eh? euwww...

amy emyla said...

hak2..btul2..ema nye
hahhaha
sian ngat die
jgn nanges nehh...