Tuesday, September 1, 2009

kurus pahala

sejak kelmarin pahala puasa aku menjunam turun
ni bukan sebab aku layan cd porno..@ aku skodeng @ aku sgaja korek hdg @aku sgaja telan air tyme amek wuduk....oh no no..tidak sekeji itu
kelmarin..tahap ksabaran aku teruji sekali dan berkali-kali
bermula dengan urusan imigresen yg macam HARAM..beratur berjam-jam semata-mata nak ambil gamba pasport tu,aku x paham kenapa??waii??maza??
kenapa x boleh bg jek gamba pasport yg kita ambil kat kdai gamba yg sudah semestinya kualiti gambar tersebut lebih baik kerana pori2 myk di muka kita pasti belum sempat terbuka dan pasti jua kita akan lebih ikhlas melemparkan senyuman??http://emo.huhiho.com
kenapa tidak begitu??
kenapa harus beratur panjang2 sambil menahan skt perut..yep2..ak diare time tuh okeii
tu yang btambah hangin nya daku..haishh terseksahttp://emo.huhiho.com
muka dah cam tenuk time ambek gambar...amek ko!
balik rumah..diuji lagi...petang mati lampu!!!
yg best lagi...sampai pagi ni....ouhhh medan!!!!
tido dtemani nyamuk2 yg bjoget zapin kat tepi telinga aku..sambil mhirup darah segar kaki aku
enak sekali...dtambah lagi dengan alunan gelak ketawa jiran2 sebelah yg rumah mereka x mati lampu
mnambah-nambahkan lagi kesebalan yg terbuku sekian lama
akhirnya aku tertidur jua sambil mulut terkumat-kamit ber'ISTIGHFAR'http://emo.huhiho.com
yep..anda tao..itu sebaliknya...
hari ni pula..dengan semangat pergi kuliah tapi lectr x datang.sudah la kuliah hari ni cuma 1 jam
so...SIA-SIA!!!
ya Tuhan..memang aku sambung 'ISTIGHFAR' lagi..tapi cuma dalam hati
pulang kuliah..teruskan b'ISTIGHFAR' lagi...
maka kurusla pahala puasa aku 2 hari ni...
ALHAMDULILLAH...dah menarik nafas lega..rumah dah kembali bercahaya
aku dah boleh start buat makalah,baca untuk tutor dan skills lab esok
tiada lagi kedengaran pkataan2 busuk....http://emo.huhiho.com

ohh Tuhan....kau tingkatkan la tahap ksabaran aku dibulan yg mulia ini...amin~~~

7 comments:

aliaa said...

seb bek de letrik dh.. kalu dop, aku tido kt mcD dh mlm ni.. haha..

amy emyla said...

hahahha
bgs la kurus puase
leh pkai kebaye nnty raye
hak3

iFFa said...

emma bila mung balik malaysia?.. raya nanti mai la umah aku kat "lost song" ni :D

anakrusanani said...

hakhak.. patut meku bengang je masa kt imegresen..adoii.erp lagi.. naseb emosi terkawal time tu..

emma said...

mila-->msalahnye bukan kurus body beb..kurus pahala...aduyaiii!!!

ifa-->ak blk trg 18hb..mu kena sapa umah ak dlu..pahtu br ak g LOST SONG tuh...hahaha

seha-->haa...tao takpe..nsb tak terberak kat stu!!ka3

harimau said...

haha smart giler post ko! klakar abis.

emma said...

uda...thankz..bengang punyer pasal aku melalut ntah pape daa..hahah