Saturday, October 17, 2009

1st impression

petang ni panas sangat..terbakar semua lemak2 tersembunyi i
tapi mood utk blogging tetap maintain u...keh3

setop gedik..msk topic..'kali pertama aku melihat dirimu'..eceh!

mat saleh ade cakap dun judge a book by it's cover
melayu plak cakap tak kenal maka tak cinta
ni semua ada kaitan dengan 1st impression kan
yelah..kita x blh nilai seseorg juz tgk dr rupa lua jek,kena kasi ngam dulu baru tao camne dalamnya..kan!
erm..aku pun selalu camtu..silap nilai org dr 1st sight
tak bagi contoh jauh la..member2 dekat aku sendiri kan
mula2 tgk mila..
monolog dlmn "cam smbg jek dia nih,mesti anak org kaya nih"..ha dah jalannya melengguk jek trus la aku judge smbg padahal bila dah kenal..mila ni sbenanya x smbg pon,cuma dia ni agak hati2 skit nak sym..hahaha..ada gunanya tuh!
mula2 tgk wawa..
monolog dlmn "ek eleh dia nih bisu ke ape?malas ahh tegur dia..." hahah..kejilah aku!bila dah kawan ngan wawa,tao lah dia camne,nampak slow tp dia plg ganas okeiii!!!ka3
1st impression pd ken n mirah..x salah..tepat sekali!keh3
ramai jugakla yg aku judge smbg b4 knal..pdahal sebenanya meleset sekali!
ternyata member2 sekeliling aku nih baik2 jek...1malaysia katakan..

bukan org jek kita xleh tgk dr sisi luar sahaja..makanan pun!
aku selalu tertipu ngan gambar makanan kat menu
lagi2 kat sini
mengada dalam gambar bukan men ayam besar gabak..maveles habes la nampak
padahal...masak sardin aku lg sedap kot *sbb br makan srdin..burp!!*

banyak lagi contoh2 lain...tp pikerla sendiri..
tiba2 aku tade mood dah..katil dah kenyit mata kat aku tuh..
bubaii!!!



4 comments:

kayna said...

ape yg impression mu kt aku n mirah yg bonar itu??ngahahahah...yg baek2 aje ye nokss

amy emyla said...

ahahhaha...tu la xknal maka xcinta ke ak nie ema, ak baik jek (baik ke??).....i luv u ema....wakakka..
adeiii..muke ak mmg sdikit sdikit sumbunk.xkan nak senyum sokmo kott...nnty org ckp betul ke idal screw dak neh..hahhaa..tp kalo ak snyum fullamak manis kott...ye ke ....wakakkakakka..**dah2 ak taw mu sdg muntah hijau**...
ak nak kasi mu muntah darah lak....
1st impression psl ak tuh xley blah..
sepatutnya 1st impression mu kat ak cmnie :

ala...comey/lawa/cun nyew dak nie...sumbunk sket pon xpe...kakkakakkaka

aliaa said...

weyh2.. ape 1st impresion aku n keyna..??

emma said...

mi...bukan stakat muntah ijau...da warna warni da pon..hahah...

kenna,mirah...1st impression kat korg..'budak nih cam satu kepla jek..layan*