Sunday, October 18, 2009

wanna be a gud sista

td kol adik aku,dah lama x kol dia
tanya sihat ke tidak,study okei ke tidak,keje kat hospital camne...
pastu membebel 2 3 bakul...jgn malas study,jgn liat smayang..bla bla bla
jarang aku kol dia,biasa msg2 kosong jek
mak aku selalu cakap aku kasar ngan adik aku
kalau dengan kawan pijak semut pun x mati..hahah
memang pun..esp masa kecik2 dlu
aku x suka kawan ngan adik aku
kalo ada geng lagi la aku mengada,aku buat bodo jek kat adik aku
kalau keluar jalan ngan kazen2 mst aku xmo ajak adik aku
adik aku jugak selalu jadi mangsa emo aku
tangan laju jek kalo ngan adik sendiri
mulut pun cam longkang kalau ngan adik sendiri
taktao kenapa ego sangat ngan dia
aku sayang dia,tapi aku x reti nak tunjuk
kalo aku pukul adik aku siang hari,malam waktu dia tido mesti aku pegi usap balik tempat aku pukul tadi,pastu cakap mintak maaf pelan2..*kelaka pula bila igt2 balik*

sekarang..
aku dah berubah skit,dah anggap adik macam member
ada benda yg blh share,dah blh tolerate ngan dia
kalo dulu aku yg suka cepuk dia,sekarang dah x boleh dah...size dia 2x aku..haha
kalo sumo memang kalah ah aku!mati kena hempap..
kalo dulu aku sembur sorang2..skank dua2 dah mulut longkang
sama2 kalah sama2 menang...

papepon...jahat aku,baik aku pd adik aku
aku tetap sayang dia,she's my only one sista..
aku nak dia dapat yg terbaik dlm hdp dia...
ohh tapi satu hal..aku x suka balak dia..oh budak laki tu cam haram
doa aku..moge2 adik aku dapat yg lebey baik dr itu..amin!!

*misssss home lol*


6 comments:

Anonymous said...

emma!!! ko ade blog??? ni baru 1st tyme bace. huhu

omg, ko sgt kejam ngn adik ko. _zowa

emma said...

tertinggal bas la ko nih zur...hahah
org da sampai mane2 dah..
hohoh..memang kijam pon..tp tuh dlu..sikalang udah taubat..hahah

amy emyla said...

hak2..cam kelako jek p usap2 memlm tuh....hhhhhhahhahahhah

xsangke ema romantik dramatik ...hahahhahahha

p/s mu jgn usap2 ak ms ak tdor..ak takut ak mimpi ngeri

emma said...

kuang asam nyer mila...suweet wat i buat lagu tuh..hahhaha
tanak nyer aku pi raba mu mlm2...euwwww!!!hahahah

iFFa said...

adik mung skrang beso mane dah?.. dah bape belas thn?.. hehe ak ingat jgak, time g umah mung kat blakang skolah khairiah dulu tu, sokmo je mung jerit kat adik mung. tunjuk kuasa veto mung la kononnya..hahaha..kecian beliau~

emma said...

sarah 18 doh ifa..duk kat kubang kerian skank amek nursing..
hohoh...tuh ahh dlu aku mmg jahak..skank nih baek dohla sekole..tahahaha