Saturday, November 7, 2009

aku baru nengok



semalam sebab takde elektrik,aku ada alasan untuk layan movie ni
suasana gelap..mana kondusif utk study kan..tak elok utk mata..kan kan..
nak tido tapi x ngantuk pula sbb dah tdo 1 round siang nyer
so layan movie lagi bagus...TAKEN
yelah..yelah aku tao movie ni dah basi dah bkulat dah
kalo x silap movie ni release kat wayang awal 2009
hihi..nih da nak masuk ujung taun..baru hegeh nak layan
nsb bek cik fira yg recommend
aku bagi 4.5 star jugak utk citer ni...siyesli best!
ada drama..ada aksi yg sgt best!!
citer mgenai sorang bapa yg sgt syg kat anak pompuan dia
pakcik gagah ni sggp buat apa saje utk slamatkan anak pompuan dia yg kena kidnap utk dijadikan pelacur tyme melancong kat paris
sangat best la tgk aksi gagah macho bgaya pakcik ni
sila la tgk bg siapa yg x tengok lagi
x myesal aku cakap

haii aku pakcik gagah!!!!

No comments: