Thursday, November 5, 2009

haru biru

busy sungguh smenjak 2 3 menjak nih
macam2 benda piker nak buat
sampaikan x terbuat bila dah banyak sgt plan kan
tapi bagus juga buzy camnih,kurang skit tido aku..
eh ye ke??aku pun konpius...teeheee~~~~
x sabar nak habiskan KTI nih..sumpah aku serabut sangat
ntah pape aku rasa penelitian aku nih
yelah..buat hari tuh pon x ikhlas..camnih la hasilnya
fenin sendiri....

x sabar nak tunggu malam jumaat!...nur kasih menanti..bengkak mata lagi..heheh

x sabar nak tunggu sabtu!mr.pancake menanti!!!

okeilah tade mood sbenarnya nak berblogging tapi terasa rindu juge,lantas aku mengepost la entry yg
K.O.S.O.N.G ini...

seterehhh!!!!


punyer la stress kan....ade plak brani usik2
kan da kena...pakcik ni memang best..hahah




4 comments:

kayna said...

ang busy wat ape wehhh..heheh slain dr k-t-i bodowh itu larhh..hahaha

neway besok jgn d lupa bwt surat fakultas yooo!!

cnt wait ujung mgu!!weeeee

emma said...

gila tak bizi!!!
hahaha...ntah aku pon x sure aku bizi ape..
yep2...aku pon sgt x saba tgu ujung minggu...huisshhh

amy emyla said...

hahha sbr2
ujg mggu makan sedap..yummy !

emma said...

yeps2...esok sabtu..yippaa yippa