Sunday, November 1, 2009

tidak mengecewakan

satu malam dihabiskan ngan tgk muvii..wallaaahh
yeps atas dorongan cik zowa,blk jek dr lab kelmarin aku singgah pi kdai cd beli ORPHAN
bsungguh tuh smpai terlanggar dinding umah sampai pecah cermin skut...ouhh ini shit!!=(

ORPHAN memang x mgecewakan aku
dah lama sbenarnya tertarik nak beli tapi x berani nak beli tkt xbest
aku memang jenis yg nak tunggu org promote dulu theb bl dah zowa promote gila2,aku beli juga akhirnya
yepss movie ni memang psycho gila,seriously aku x bajet camtuh endingnya
ingatkan budak pompuan tu memang ada mental problem
rupanya pompuan tuh bukan budak lagi...hypopituitarism mybbkan pompuan tuh nampak macam budak
aku xnak citer panjang,sape bminat sila pegi carik movie tuh skarang juga..aku bg 4.5 star lah!
ouh peringatan...muvie ini tidak sesuai dtonton bsama kanak2 riang
org dewasa cam aku jek blh layan sbb ada unsur2 yg tdk senonoh...hahahahaha
*dapat dosa free smalam..ape boleh buat..aishhh*
=p

main actress..baru 12 tahun tp dapat bawa watak dgn sangat baek!!!tabek spring..toing~~~

habis orphan aku layan paranormal activity pula..baru ada masa nak layan movie nih
yahhh ini mgecewakan aku..betol kata wawa jadik pening tgk movie ni sbb guna video handy cam
tambah pula..subtittle bahasa sepanyol..melayu tulen cam aku memang x paham
separuh jalan jek aku btahan...x syok nak layan bila x paham jalan cerita

sekarang teringin nk tgk latest SAW pula tapi smalam kat kdai tade lagik cd ori..kuciwak!

sape tao latest movie yg best???



6 comments:

Hamdi Irsyad said...

haha..orphan mmg psycho! 4.5 star out of 5 jgk ak bgi..ermm..tpi watak esther dlm orphan tu remind ak kat sumone, muka look alike..u knoe who..*clue* ~she's not here at this tyme~

paranormal activity ntah ape2..boring gler..menyesal ak download semalaman..

SAW..haa..ni baru yea, mantapp! 4.8 star kott..haha..kejam abisss..mu nk ke? ak ad donload..SAW 1 hgga SAW 6..ak ske jalan cter die yg penuh dgn tanda tny n konflik..

emma said...

itulah..aku pon suka!sape weh??xkan f**** kot??ishh nih mesti kes mu rindu dia sangat smpai tgk esther pon tbayang2 dia kan???hahah

ye ke???wess nok2..maren nk bli doh tp sbb cd x ori so x best tgk..kualiti xde...
nanti aku bg pendrive ke mu!!!!hihi
aku pon suka citer kejam2 gitu...
nih mu tgk dop lagik citer autopsy..citer lama doh tapi best ahh citer tuh,kejam giler!

Hamdi Irsyad said...

haha..tau jea mu ni.. rindu la jgk, keh3, dh lme x jmpe kot..tpi seyes r, esther tu cm die la..bkn saje rupe..cara bercakap, gaya pon sme..erkk..ntah2 die pon psych cam esther..haha

ok2..nnt ak kasi, autopsi?? x tgk lgi, cambest jek..haha..bereh2 nnt ak try carik kat tenet..

iFFa said...

waaa terkejut aku.. laju je aku skroll blog mung ni tetibe tubek plak gambor pompuan kaler biru merenung tajam ke mataku..
suspen betul.. waa kalu mung kate best, bleh la aku try tengok..
tp aku ning jenis dop bape suke tgk citer hantu.. sbb biasanya muka hantu tu menjijikkan.. erkk hilang selera makan huhu.. tp tengok pic tu, cam cun je antoo tu

emma said...

heheh...nih bukan citer antu la syg..citer nih ala2 psycho jek
tapi memang harus tgk!!!
konpem x ilang selera makan sbb bdk nih comey jek..heheh

amy emyla said...

wahhh!
nak tgk jugek...
tp tatott