Monday, January 18, 2010

esok bakal derita lagi

sekarang dalam proses nak pakai braces
u know..sangat derita ok
itu belum pasang braces..baru jek doktor pasang getah celah gigi nak kasi ruang utk letak cincin
itu pun aku dah derita sangat...hari2 makan bubur macam mak nenek
nak kunyah roti pon x dapat
aku telan sejibik sejiban jek ape2 yg aku makan
rosak saluran cerna aku..huh
esok doktor akan cabut getah ni then pasang cincin tuh...ouhh scary
org cakap yg nih lebey saket..ouchhh
tp tulah..'beauty is pain...yakksss'
tadelah..aku pakai bukan sbb nak cantik pon
bak kata adik aku..'dang udoh..udoh situ r'...hahhahaha...tadelah
aku pakai braces ni pon sbb aku rasa cam gigi aku makin lama makin ke depan jek..mancung kata orang..keh2
malu la i nanti nk communicate ngan ramai patient...*alasan TERBAEK rite*
doktor sendiri pun cakap gigi aku kes chronic sbb open bite,lama2 bleh terus maju kehadapan..hahah..tambah lagi gigi last aku xleh kuar sebab tumbuh melintang & specialnya lagi ada 2 gigi bawah yang rotate 180 degree...amacam kagum tak??hahha

okeh nanti da pasang braces..aku akan jadi sopan..xmen dah gelak2 sampai nampak uvula..sopan ok..SOPAN

practice senyum sopan tp hidung pula terkembang...hish





imej akan datang...



jeng jeng
.
.
.
.
.




6 comments:

Rahmat Hidayat said...

pilih kaler 2 lawa2 ye cik ema.. aku nk tgk gigi besi ko 2.. :P

anakrusanani said...

weh nk pakai dah ke? rilek2 awal2 je makan berterabur.. then ok la..

kayna said...

tkpe2 sakit awl2 je nnt dh gg chantek berseri bru sng nk tekel mat salleh..hohoh..mkn bubur lgik laaa yea!!

emma said...

mat-->aku amek warna pelangi nnti..keh3

seha-->aku x saba nak tgu 'then' tuh..perit2~~

na-->tibe2 i jd semangat bl sbt psal mat saleh...keh3..cayok2!!
hahhaha...sengal2..angan2 nak over!

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

Eyriqazz said...

good luck...

Ada Apa Dengan Hanis Zalikha

Aura Hanis Zalikha