Wednesday, February 3, 2010

balik Msia tapi x boleh makan sedap <-- paling menyedihkan

waktu mula2 pasang memang x sakit
kalau sakit pun,memang boleh tahan lagi
tapi yang x best nya bila ada pyekat lidah ni
mulut jadi penuh..aku xleh cakap dengan baik..senang cakap..PELAT!
pastu nak makan satu hal..xleh kunyah langsung
kena terus telan..tapi nak telan plak prob sbb posisi lidah x betul
kesimpulannya...seksa yang amat!
pagi tadi pegi jumpa doc lagi minta dia ubah posisi pyekat lidah tu
sebenarnya aku minta dia buka jek
tapi dia x kasi..siap member2 dia lagi datang pujuk aku
rasa macam budak2 yg x dapat cokelat..padahal umur dah 20-an..malooo sungguh
time doc cabut pyekat tuh then pasang braces balik..aku rasa macam nak mati sakitnya
lebih sakit dari senggugut...lalu air mata berjurai juga...maloo lagi!
sigh!

takde ke cara lain nak betulkan gigi tanpa perlu pakai braces?laser ke..bedah ke..heh

*menyesal juga*
=(

13 comments:

kayna said...

babe jgn menyesal!!
beauty is pain heheh
semangat2..kte nk pakwe mat saleh hihii
weyyy upload ler gmbo gg metalcore

emma...bukan nama sebenar said...

sume pon nk bg kata smgt..beauty is pain..huaaa..da x makan lol!
saket sgt...=(
ishh...u nih..jgn kuat2 nnt org tao..keh3
ohh tdk..burok seh!x sanggup ak nk foto..muncung elok!hahah

anakrusanani said...

beb. dah pki ke? upload la gamba.. alah nnt ok la tu.

emma...bukan nama sebenar said...

ohh x sanggup!hahah

(",)v said...

mek. welcum to the club lah. aku pn kena pkai penyekat lidah ats bwh kot. mula2 belit la lidah nk ckp...lame2 dh bese. rilek la beb.. dulu aku pn tny dia..ley bkk x....pastu dia bg harapan palsu "kalo dh ok, kita cabut". ye lah. 2 thn lg la kot br ok gg aku nih. huh. -yin-

emma...bukan nama sebenar said...

wahhh mekyin ade blog..baru tao!
eh ye ke ko pakai pyekat lidah gak?dia cakap kat aku ko pakai ape ntah kat atas langit2...
alaa..benci la weii bnd alah nih..aku asyek berangan bangun tido tiba2 bnd alah nih hilang dr mulut aku..huaaah

(",)v said...

owh...penyekat lidah tu cmne weh.. tp pokoknye ats bwh pn ade la besi ni.. mula2 mmg ckp lidah t'belit la... lame dh ok. upload la gmbr kasi aku tgk....nnt tido air liur meleleh... sbb xleh tutup mulut.. sakit smpai ko rs nk cabut sume gg kn? kih3.

(",)v said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Forget Crawling Downloads With NZB Downloads You Can Swiftly Find HD Movies, PC Games, MP3 Singles, Software & Download Them at Electric Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup Search[/B][/URL]

emma...bukan nama sebenar said...

pyekat lidah tu dia sangkut kat ats langit2 pastu dia sekat lidah kita keluar,betul2 kat bahagian tengah mulut...memang penuh rasa mulut..benci gila

aiichan said...

oh emma pkai braces sudah.

takpe. sat2 lg jd la tu sifoo mcm seha.
mkn pun ada style.

caiyok2 emma.
no pain no gain.
XD

wordlesslive said...

chaiyyookk emma~~ aku wakil budak FKG sentiasa beharap mu bersabar dengan treatment skrg...

hehe~~`

emma...bukan nama sebenar said...

kalo gitu kena blajar skill makan ngan sifu neh..hahah

na-->makan da boleh..cakap jek masih pelat..malu asek kena gelak..bahahha..tp dakpe,SABOR!=)