Sunday, May 9, 2010

emak sangat comel

kalau sebelumnya aku akan kol mak aku wish selamat ari ibu
tapi tidak hari nih
aku was-was nak wish
bukan sebab ape
last year masa aku wish
mak aku cakap
'tiap2 hari pun hari ibu jadi tiap2 hari kena ingat kat ibu'
alaaaa mak x rock langsung..hahah
so hari nih aku wat keputusan nak sms jek
nak tgk reaksi mak aku camne
sekali mak reply:

terima kasih ingat hari ibu.tapi jgn ingat pd masa hari ibu saja ya!ema dan sarah,emak sayang kamu berdua

see...mak memang skema kalau reply sms
dia akan amek masa mungkin hampir 15 mnt nak taip 1 sms
hahah..mak mak
mak jugak suka buat2 tacing..
suka bagi ayat bunga2 gitu..maklumlah dulu mak pernah jadi cikgu BM
hahah...mak mak
tapi betol aku sangat hepi mak reply macam nih
mak aku memang suweeet habes
sayang mak sangat sangat




terima kasih mak atas segala-galanya
terlalu banyak jasa yg mungkin tak terbalas
aku sanjung segala pengorbananmu
sayang emak dunia akhirat


No comments: