Sunday, May 16, 2010

khilaf

sungguh x best rasanya bila semalam rumah kena masuk pencuri
dahla time tuh ramai dalam rumah duk bkumpul dalam bilik
time malam minggu lagik...jiran2 ramai yg lepak luar rumah
benda jadik memang tanpa sedar..skit pon x dengar tanda2 org masuk umah
aiseyyman..walopon bukan barang sndr yg hilang
tapi tetap rasa bsalah yang amat..
sebab aku adalah org last duk dekat pintu
n aku yg biarkan pintu rumah x bkunci.....oww ya Allah such a BIG mistake i've done
tapi nak menyesal x berguna..kat cni kalo dah hilang barang jangan berangan akan dpt balik
mustahil gila der!
cuma sama2 ambek pengajaran..sekali kena baru nak beringat kan
hati2 jelah kawan2..xyah percaya kat sape2
ko kat cni memang slalu kena aim
konon ko kaya banyak harta so kalo hilang sikit2 tadak hal
kepla otak la..ingat mak pak kita carik duit goyang kaki ke

ishh..kalo lah dapat pencuri tuh
nak jek penyet2 dia letak dalam botol
pastu buang kat tengah2 laut
biar kena makan ngan ikan jaws
ha...kan da fantasi terlebey...

No comments: