Saturday, May 8, 2010

klasik

hari ni tersemangat plak aku search semua lagu2 zaman 90an dulu
nih impak duk perli2 lagu fiona..tapi.....
sekali layan balik lagu2 lama nih memang boley wat teringat zaman dulu
zaman hingusan-zaman aku hidup membesar dengan 4 abang
jadi dah terbiasa dengan lagu2 nih...
kire macam dah membesar bsama la
antara band yang aku minat yang lagu2 diorg memang melekat ah kat kepla..tyme tulah..
KRU-SLAM-UKAYS-EXIST...gila retro..hahah
pastu kalo boyband dari mat saleh of course la
BSB-NSYNC-911-NIRVANA...ape kejadah lagik..lupa dah
zaman dulu kalo tgk video klip diorg x rasa pon benda tuh macam lawak
tapi cuba sekarang tgk balik
sure gelak guling2 ah..lawak der..sorg2 bajet kool giler..tapi find la sesuai ngan zamannya
cuba sekarang buat video klip macam tuh...sumpah rtm pon x sudi nak siar
haaaaa
tapi bagi aku lah lagu2 zaman dulu byk yg best2 gak
walaupun lagu jiwang tapi still boleh masuk telinga lah
masuk tahun 2000++ datang boyband yg ntah pape
sudu la garpu la...lagu jiwang meleleh habis
sayu sangat sampai x sanggup nak dengar dah..hahah


dulu cepat benar terpengaruh dengan tv..ape jek tunjuk kat tv mesti nak try..contohnya tepon smartshop..ade lagi..



*ingat lagi tyme budak2 dulu kalo kuar lagu nih terus ambek penyapu buat tongkat nak menari macam elite..hahah..macam haram 3 suku*




1 comment:

kayna said...

hahaha..fiona terbaekkk!!!