Sunday, July 11, 2010

juara mengeluh


juara beli buku mestilah aku
juara malas baca buku akulah jugak

merenung buku2 yg da memuncak tingginya
tapi nafsu nak sentuh langsung x memuncak

sekarang suda masuk minggu 8
gila~~~
otak masih banyak space kosong
sangat perlu perbaiki diri
diri sangat malas
fren...pelissss sedarkan aku ingatkan aku dkala aku malas


cerita hari ini..
tadi siang pegi wedding kakak senior kami
oh jakun juga
lama x pegi Indonesian wedding
1st pegi jiran seblah rumah
dapat layanan istmw lagi..duk meja khas siap org layan bagai
wedding kat sini best
macam2 makanan ada
rendang daging..sayur capcai..air cendol..aiskrim pon ada tao
lain skit ah dari negara kita..kalo kenduri kan wajib ada gulai,ns myk,air sirap
so 4 me kat cni nyer lebey meriah kot
tak masuk part pakaian diorg lagi
penyambut tetamu pon da pakai seragam
tetamu pon x kalah hawt
pengantin xyah cakap la
hawtie hawtie~~~i like~~~
=)



yang biru tuh penyambut tetamu..@ kakak senior walaupun sama umur..keh~~

orange..kami dukung netherland..kui2~~~

5 comments:

amir suhaimi said...

ko g kenduri org kaye mmg la... kat msia org kaye punye kenduri meriah gak..... cube ko g org sederhana kat sini, msia lagi best :p

emma...bukan nama sebenar said...

hahaa...macam tuh ke amir??
ala x penah plak org kaya mesia jemput aku g kenduri..hahaaa
tapi stakat nih plg kaya aku pi sama gak...gulai dgg ngan air sirap..hihiii

amir suhaimi said...

ni satu lagi, cost kat msia kawin tu mau more than 20k... kat sini 20k tu sama mcm 15juta kat sini dorg buat, aku dah banding kan masa aku attend wedding kenalan aku. hohoho

amir suhaimi said...
This comment has been removed by the author.
emma...bukan nama sebenar said...

mksd ko kos kat cni lebey murah so leh wat meriah2 gitu??maybe gakla kan...