Thursday, September 16, 2010

entry pening


banyak nak cerita pasal raya tapi malas sangat mood juga lari sebab hati jiwa raga masih dirumah bersama family dan makanan sedap-sedap kat tanah air selain itu segala perbuatan tindakan jadi serba tak kena jadi macam tiba-tiba tak terbiasa suasana kat sini padahal cuti sekejap jek pon mungkin aku mengada..kan?
sekarang masuk department baru 'kulit dan kelamin' xsaited la tuh belajar pasal kelamin eh eh tak pon aku macam x minat sangat dengan department baru macam bosan walopon doctor sana baik-baik dan cantik-cantik tapi sebab x ada doctor hensem2 maka jadi x menarik juga..hahahaaaa

menanti buka puasa..dah start puasa 6?puasa cepat nanti boleh raya lagi!!




mak oww mak...x puas lagi makan masakan mak kat umah...wuuuu

No comments: