Thursday, September 30, 2010

macam biasa..exam lagi lagi dan lagi


terima kasih teman aku setadi
jadi setadi sambil berdosa sebab puji dia
jadah haram pompuan ni punyalah yakin diri sanggup wat video camni
haha
tapi salut gak r..memang x c0ver langsung..semp0i2..

minggu depan dah start exam
terus terang department 'kulit dan kelamin' bukan kegemaran aku
study penyakit kulit ni aku rasa macam azab sangat
tiap kali nak start study mesti nak kena lempang diri sendiri dulu
'ikhlas woii ikhlas!nak jadi doctor sume penyakit ko kena pulun'
'jangan balik mesia dengan otak kosong..peliss peliss harus study ini amanah'

susah betol nak buat benda kita x suka kan
doakan jelah aku sempat cerna apa yang aku dah blaja nih


No comments: