Monday, October 4, 2010

berakhirlah syawal 2010

hehe jakun gila bila tiba-tiba aku buat entry raya
walaopon dah masuk bulan zulkaedah
tapi tape..sebab aku rindu sama orang rumah
jadi aku hapdet cerita mereka
gambar-gambar mereka
suka hati jek..

okei ape yg best raya ta0n nih?
opk0s raya ngan family walopon tahun ni x cukup ahli keturunan Majid

bermaap-maapan..pas rayer buat dosa lagi..wahahaaa...tapi tape2 air dicincang takkan putus..kan kan kan
berposingan kenang-kenangan....rindu!

makan besar..time2 nilah kita nak mengada nak request semua mknn kegemaran..kon0n anak perantauan sesekali balik umah nak makan air tangan mak...k0non la kan..
tyme2 nilah juga nak kuarkan semua pinggan mgkk kesayangan yg b4 nih duk pajan lam almari kaca jek..kon0n raya semua pon nak lawa..hek eleh..hahaaa

paling aku nanti..paling aku chenta mati..DUIT RAYA!!hua haa
walopon taun nih kutipan kurang memuaskan tapi takpe..balik bukan poket kos0ng ;)

walopon tahun ni x sempat beraya sama member2 kat mesia tapi sempat juga buat open house kat medan..beraya gila2 bersama mereka yang..oh kec0h x hengat!

okei jumpa lagi syawal ta0n depan..kalo masih panjang umur kita =)

_♥___8888_________8888888____8888____________8888__88888888888
_____8888________888888888____8888____♥_____8888___88888888888
_____8888_______8888___8888____8888________8888____8888_____♥_
_____8888___♥___8888_♥_8888_____8888______8888_____88888888___
_____8888_______8888___8888______8888____8888___♥__88888888___
_____8888_______8888___8888_______8888__8888_______8888_______
_____8888888888__888888888_________88888888________88888888888
__♥__8888888888___8888888____♥______888888_________88888888888

No comments: