Thursday, October 14, 2010

kenduri kendara


sepatutnya aku kat umah malam ni
bersama2 berbizi-bizian ngan family
urus kenduri 'sambut menantu' abang ke3 aku
kelaka plak bila mak cakap nak g jemput menantu pg esok
setau aku family pompuan yg dtg hantar panten ke umah family laki
tp disebabkan umah ktorang dekat*dah namanya satu kg dekn0n ooii*
so mak ayah panten laki la yg pi jemput panten p0mpuan tu
hahaa...entah adat mana p0n aku x paham daa

aku suka kalo ada kenduri camni kat umah..meriah!
aku paling suka part bungkus cenderahati tetamu
pastu part bergambar berp0sing2 maut *over ngalahkan panten kao!*
part buka hadiah pon best *macam la hadiah aku*
sebab jarang sangat kot nak ada kenduri besar2 camni
tu yg eksaited terlebey
nak tunggu kenduri lagi besar mestilah tyme i kawen kan...auuww auww*tiba2 miang*

hiii maka bertambah la sorang lagi ahli keluarga baru
kak ipar..walop0n umur lebey muda 3 ta0n dr aku
tape2...aku x tercabar...*eh eh eh...hiii*
moge majlis 'sambut menantu' sok bjalan lancar
moge2 cuaca elok,makanan cukup,tetamu puas ati
amin


akhirnya nikoh jugok abg aku nih
ade gok org nok ke mu amir op...hahahaaa





No comments: