Sunday, May 29, 2011

oh isu baru lagi?

eh eh buat per tuh cik bang??xyahla rajen sgt bersih signboard tu pakai lumpur
*nampak tak p0lis bingai kat tepi tuh??*

kita bako jek!*mengaku mahasiswa tapi lagak macam mahabengap*

sejak2 wa duk cni macam2 isu 2 negara nih wa dengar
wa naik muak
tarian pendet lah!
man0hara lah!
berebut pulau ape lah!
laser lah!
.
.
.
.
.
mungkin banyak lagi tapi wa lupa
n da latest
*mungkin x latest jugak tapi wa katak bawah tempurung wa baru semalam baca gusip*
muehehee
isu sawit eh?

pat0t ah semalam masa wa b0rak2 ngan d0c supervis0r wa dia ada cakap pasal isu sawit bila dia tahu wa org mesia
dia cakap..
''orang malaysia ini bijak ya,katanya pengeluar sawit terbaik tapi sebenarnya sawit itu punya kita juga (I)..ishh nga ngertilah aku,negara kita ini banyak k0rupsi ya..kapanlah mau maju ya''
wa x paham sebab wa tatao..wa buat muka manis jek,wa sengih jek
bila balik umah baru wa terbaca gusip ni..then baru wa paham...oh isu baru lagi!

nak ta0 lebih lanjut baca sendirilah s0zcyili tuh..wa fed up dah buat isu b0d0h ni lam bl0g wa


*pss...apehal tetiba guna 'wa' nih...ni tanda saya marah tapi nak blagak c00l..bahahaaa
jangan marah ha!

3 comments:

harimau said...

diorang selalu tak fikir panjang. dah tu marahkan company sawit consulate plak diorg serang. pastu a country as a whole plak dimarah.

Nurul Atiqah binti Rayah said...

emma, aku bace blog mu, rs mmg benci giler ke indon. (tambah lagi umah aku pnh kena rompak ngn indon).

kwn2 kuliyah aku join exchange students gi jogja smpai xmboh balik msia. heran aku. ke kat bhgn medan je indon dia gini? :P

emma...bukan nama sebenar said...

uda....bet0l..piker x panjang x kedepan..hampas!

iqah..erm org medan nih jenis kasar2 skit,mklumlah ramai batak..tp ntahla x sume k0t jahat,macam org kite,ade baik ade jahat