Sunday, July 24, 2011

after 16 weeks......fuh!

posting surgery diawali dengan bedah saraf selama 2 minggu kemudian bedah umum 10 minggu dan berakhir di bedah orthopaedi selama 4 minggu
satu kata yang menggambarkan segalanya...FUHHH!*lega*
kalau nak dibandingkan dengan penat seorang HO berbanding koas ni apelah sangat kan
cuma sedikit sebanyak sepanjang koas ni dapatlah melatih fizikal dan mental jadi lebih kuat
kat sini banyak benda dapat belajar terutama dari segi praktikal
diakuilah memang tak mantap sangat tapi at least pernah tengok dan cuba buat
mungkin boleh buat bekalan waktu HO nanti

a baby with meningoencephalocele

Osteosarcoma:curettage+bone gross

flame burn injury..poor him

he lost his toes

telinga robek..



*some photo steal from friends album..halal eh*


dah cukup skit2 dulu...bye SURGERY!

FORENSIC here i come!


selamat menyambut RAMADHAN yang bakal tiba
semoga kita mendapat berkat dan rahmatNya

No comments: