Friday, September 30, 2011

rand0m thinking


lampu isyarat kat sini buat syarat atas jalan jek
pak polisi pun tak larat nak kejar
sebab ramai sangat yang nak disaman
nanti balik kampung sendiri jangan bawak balik perangai samseng jalanan tuh
takut nanti duit gaji habis bayar saman je kan

medan o0h medan =)

Wednesday, September 28, 2011

uncomfortable conversation

ikuti perbualan mereka..

si A : weiiiiii tahniah dah selamat keluar baby girl, aku dah teng0k gamba laki ko post..c0mel macam ko lah!c0p2 nak jadi mak angkat *eksaited nih*

si B : time kaseh =)

si B : eh ko bila lagi,jangan tunggu tua nanti x laku dah wei.kesian gila sampai mati hidup s0rang2..cepat weh duda pun jadik ah wahahahaha

si A : *erk apa d0sa aku???*

si A : *pura2 internet offline*

nasib ko dah selamat beranak,kalo tak memang aku sumpah anak ko jadi k0pok leko,g0reng p0n s0dap

Monday, September 26, 2011

makan free sape x suka cik kiah oooi



acara : open house raya anak2 Ganu

waktu : 27 syawal 1432 H

menyediakan .....
mee kari,mee s0to,nasi paprik,sate ayam kuah kacang,kek batik,kek lapis,br0wnies,risol

kesimpulan : ser0nok makan sedap!say tenkiuuu kat YT atas tajaannya hahaa

tq pada semua yang hadir..anda semua memang terbaik dari ladang heh





Monday, September 19, 2011

i kn0w what u did last rayer...

22 syawal..tinggal lagi 8 hari,acam dah puasa sunat?settle puasa ganti dulu bagi yang berhutang yer,insyaAllah hutang aku tinggal 1 hari lagi yiiipaa yiiipaa


Align Centre


acam raya??ser0nok?excited?hiba?duka?lara?

macam biasa pasti ada yang ''syi0okkk wooo" pasti ada yang ''well well kureng"

yang best!!
-i cuti raya lama u..dapat cuti dekat 2 minggu =)
-sempat buat kuih raya dengan mak sambil g0sip2,jawab s0alan2 cepu cemas erk!
-beraya dengan kakak ipar baru =)
-ehem beraya dengan my new nik0n..saya kasi nama dia josh duhamel sebab nampak gagah hahaha =D
-1st time dapat duit raya dari abg n0.3 hahaaahampeh lu! =D
-dapat jumpa wh0le family,sedara mara,kawan2 lama ♥ⓛⓞⓥⓔ♥
-dapat makan sedap sedap sedap !!
-dapat bilik baru yes yes
-dapat jugak merasa open h0use rumah kak shima haha



yang macam kureng2 gitu...
-tahun last dapat duit raya
-duit raya berkurang skit
-baju raya beli online x sama dengan warna lam web,s0 beli tudung x match so pakai tudung hitam b0doh jek ahh x glam0ur haha!
-x dapat merasa solat terawih dan s0lat sunat raya kat kg..*ini paling sedih* =(
-x dapat attend banyak open h0use sebab dah balik medan


itu saja..salam syawal dari saya sekeluarga,maaf zahir batin ❤




scrolllllllllllll d0wn!









kalau tak salah dah 4 tahun macam ni jelah susun aturnya,mak cakap tunggu aku keje baru b0leh nak tukar s0fa,langsir,bunga...ehemmm amb0i mak mendalam maksud zzz

kononlah tahun ni nak buat kelainan ambek gambar depan lemari hahaa

acara wajib tiap kali pagi raya..acara yang dinanti,bersalaman mintak maap sambil hulur tangan mintak wet raya haha

b4 jalan raya wajiblah bergaya dengan harta orang well well

outdoor lah konon..kesian syamil kena ikut makcik dia yg x siuman

raya ke-3..balik kak farah tambah tak siuman jadinya

Medan : open h0use umah kak shima!time kasih tuan umah ❤



wassalam