Wednesday, September 28, 2011

uncomfortable conversation

ikuti perbualan mereka..

si A : weiiiiii tahniah dah selamat keluar baby girl, aku dah teng0k gamba laki ko post..c0mel macam ko lah!c0p2 nak jadi mak angkat *eksaited nih*

si B : time kaseh =)

si B : eh ko bila lagi,jangan tunggu tua nanti x laku dah wei.kesian gila sampai mati hidup s0rang2..cepat weh duda pun jadik ah wahahahaha

si A : *erk apa d0sa aku???*

si A : *pura2 internet offline*

nasib ko dah selamat beranak,kalo tak memang aku sumpah anak ko jadi k0pok leko,g0reng p0n s0dap

4 comments:

amy emyla said...

uih..kijam mak org tu bg ayat...sentappp sentapp...igt nikah xmati2 ke??xpon nikah leh bwk laki masuk kubur skali ke???..kan..kan

emma...bukan nama sebenar said...

sentap mak sentap

harimau said...

haha

Iffa said...

uikss kejam giler. takpe2 ada peluang utk sumpah anak kedua plak nanti