Sunday, November 27, 2011

terakhir di Medan

ehee ini cerita lama,13 n0v lalu rakan2 yg suweet surprise kan saya
''happy advance 24th"

terima kasih sayangssss
juga buat semua yang wish beday
time kasih atas ingatannya

❤❤❤

kosong..mana yang lain???

awalnya saya membebel jugak sebab diorang datang lambat,rupanya diorang ada pr0jek lain hehe

bermanja2

kawan2 yang canteq..mungkin belum berpunya heheeee

sorry yang ini dah berpunya =p

rambang mata

main masak-masak

makan dengan tekun

hehee terkejut saya

may 0ur friendship last f0rever amin

okei tua!

tata!


4 comments:

amy emyla said...
This comment has been removed by the author.
amy emyla said...

happy besday emma....
smoge bahagia selalu,
brjaya dlm ape yg mau anda capai...sukses ya !
smoge cepat dpt jodoh...xsbr den nk tgk u kawen n ade anak..hahhaha

p/s mane gmbr lg nye..bkn byk ke aritu hahahha

shima wibowo said...

alaaalaaa...hapy birthday dik emma...akk lupa dah wish ke belum. neway semoga emma sentiasa di berkati dan di bawah lindungan Allah sbt...love u...

emma...bukan nama sebenar said...

amy..aku lg x sab0 nak tgk aku kawe!wakakkakak..thankz darl!
pss..ade jek gamba,xleh publih fb sbb da janji kat ilya


k.shima..thankz akak,labiu 2 3 4..=)