Saturday, December 24, 2011

favourite spot

kalau student USU (university of north sumatra)..ecehhh nak jugak translate lam english,baru nampak kelas sikit jah muehehee..erm kalau student USU,tipulah kalau kata tak pernah jejak PAJUS (pajak USU),kat tempat kita lebih kurang macam pasar universiti laa
kat sini macam2 boleh dapat,dari alat tulis,baju,beg,kasut,cermin mata p0n ada..lapt0p handph0ne pon ada jual..memang mantap.harga?opk0s memuaskan,yelah harga student la dia kasi,kalau tak puas ati leh tawar menawar sampai puas ati lah =)
kalau dulu masa 1st year suka datang sini b0r0ng cd banyak2 esp m0vie k0rea,sanggup teng0k dengan subtitle ind0nesia asal dapat teng0k,gigih gigih..
sekarang kalau pegi pajus suka cuci mata..teng0k baju skirt selendang banyak pilihan n tak payah pening kepala sangat nak tawar harga sebab dia0rang letak harga tak mahal sangat,tak macam dekat pasar2 b0r0ng kat luar,harga mesti nak letak 2 kali ganda
ohh satu tips kalau k0rang datang sh0ping kat ind0nesia,kalau nak tawar harga silalah tawar separuh dari harga yang diorang letak..sila lah ya =)

balik kampung nanti dah tak jumpa dah tempat macam ni..sure!


sementara tunggu gambar siap..lets take da picca!


deretan kedai kat pajus


sambil sh0ping sambil pekena mee ayam =)

macam2 perfume ada,cakap jek nak nama ape..paris hilt0n?fl0ra gucci?blablablaa..murah meriah!

GURCI u...kau ada??


menunggu gambar siap dicuci..kedekut punya orang,cuci gambar kat pajus jek..rp10k(~rm 3) dapat berpuluh2 keping gambar,hemat hemat


makcik semangat shoping..mesti tanak kalah punya hahaaa =p

2 comments:

amy emyla said...

alaaa...nnty rindu pajus..wuuu.jgn enteprem mak boros malu mak !! hahahahahha

kayna said...

btoi2..nnt mesti rindu pajus..payah nk cri tmpt cmni kt kapung kite