Tuesday, February 7, 2012

da nanny

dah masuk 3 minggu aku kat tanah air
sepanjang 3 minggu kerja aku melebarkan diameter body jek
dulu angan2 bukan main,bila cuti ingat nak do revisi0n lah sikit..persiapan HO katakan,padahal haremmm
kalau dah namanya duk rumah,susah ben0r nak menelaah ni,hari2 hafal drama kat tivi ada lah
tapi Alhamdulillah urusan b0rang2 apply kije dah setel
berkat kegigihan kit0rang meredah kota putrajaya..hihi nanti cerita lenkali
maybe paling cepat bulan 4 kot dapat kerja,bulan 3 interview spa
insyaAllah lah..d0a2kanlah kami sume yer!
haa sepanjang 3 minggu ni jugak aku dah men0batkan diri sendiri sebagai da nanny yang cemerlang
yer kerja mengasuh anak2 bukanlah semudah yang disangka
perlu kesabaran tingkat dewi
cehh..ayat~~

teng0k cikteh dia ajar ape


video
psss besar2 nanti jangan masuk akedemi fantasia yer..nanti x pasal2 cikteh kena s0al kat akhirat =p

3 comments:

mohd uda said...

wah smart nenny ni siap ada package singing class skali ek. haha

shima wibowo said...

harus belajar...nanti kalau sampai seru dah ada pengalaman...hehehe...roger2 kalau turun medan lagi tau...

emma said...

uda...haruslah ada..nak meningkatkan tahap konpiden budak hahaa

k.shima..alamak..macam lama lagi jek haha